Fifa 18 jocul cel mai apreciat de la Electronic Arts de iubitorii fotbalului . Intra si tu in frenezia j

ocului alaturi de prietenii tai incercand Fifa 18. Acum, pentru ca totul sa fie mai accesibil am deschis o sala de jocuri unde poti experimenta cele mai bune lovituri, sa decizi soarta meciurilor pe care le joaca idolii tai din fotbal dar sa te si distrezi copios.

Fifa 18 cu siguranta este jocul anului si veti putea sa savurati intreaga experienta alaturi de prieteni intr-un cadru perfect creat in acest scop. Indiferent ca preferati o racoritoare sau o bere, doriti sa luati masa sau sa pur si simplu sa aveti niste snacks-uri la indemana noi vi le putem oferi pe toate acestea.

Asteptam atat fanii jocului Fifa 18 cat si viitorii fani intrucat o data ce ati prins schema jocului veti incepe sa il adorati. Sala noastra de jocuri pune la dispozitie console Xbox, Xbox 360 si pentru Playstation 4 pe care le puteti experimenta alaturi de prieteni. Preturile noastre sunt foarte accesibile si veti putea sa petreceti o zi de neuitat incercand cel mai nou joc de la Electronic Arts, Fifa 18.

Jocul cu siguranta a fost foarte asteptat de fani si noi suntem bucurosi ca vi-l putem oferi. Asadar, nu mai stati pe ganduri si petreceti un weekend de neuitat in compania celui mai interactiv joc de fotbal cu o grafica exceptionala.

Sala Karma Gamebox a fost infiintata din pasiune pentru gaming, asadar, aici veti putea gasi intotdeauna cele mai noi titluri de jocuri care au aparut pe piata. Printre acestea se numara si Fifa 18 pe care suntem siguri ca de abia asteptati sa il incercati. Oferim varietate si avem un program flexibil asadar chiar daca nu ati reusit sa terminati o misiune atunci veti avea timp suficient. Va asteptam la sala Karma Gamebox unde veti putea descoperi ce inseamna gaming-ul de calitate.