Sala jocuri Fifa 19 Bucuresti

 

Data lansarii celui mai nou joc de sport, FIFA 19 deja i-a pus pe jar pe fani si acestia cauta cu orice pret detalii despre platformele pe care va putea fi jucata, daca este disponibil pe PC dar si detalii despre cum se va prezenta jocul in sine.

Dezvoltatorii jocului au lansat intre timp o editie a Cupei Mondiale, o editie suplimentara a jocului FIFA 18 care sa insoteasca turneul din Rusia, insa nu mai este chiar asa de mult pana cand jocul va ajunge pe rafturile magazinelor. Cristiano Ronaldo a fost confirmat a fi starul de pe coperta principala a jocului, starul portughez fiind pentru a doua oara consecutiv starul copertii.

Cand va fi lansat jocul?

Este desigur, intrebarea care iiĀ  framanta pe fanii care de abia asteapta sa isi puna in functiune abilitatile de fotbalist ducandu-si starurile preferate catre victorie. La nivel global, jocul va fi lansat in 28 septembrie. Asa cum a fost si in cazul jocului precedent si acesta va veni in trei editii diferite: editia standard, editia campionilor si editia Ultimate. Gamerii vor putea sa precomande jocul si sa aiba acces la el cu trei zile inainte de lansarea oficiala.

Jocul va fi disponibil pe platformele Xbox One, Playstation 4, PC si Nintendo Switch. Cu toate acestea, fanii care achizitioneaza Ultimate Edition vor putea sa il joace numai pe Xbox One, PC si Playstation 4.

Fifa 19 PS 4

Ce aduce nou jocul?

La capitolul rating, specialistii considera ca principala noutate FIFA 19 fata de FIFA 18 ar putea fi degradarea lui Cristiano Ronaldo. Altfel spus, starul nu va mai primi rating-ul maxim pe care il are in actuala versiune a jocului din cauza rezultatelor mai slabe pe care le-a obtinut in sezonul in curs. In schimb, se preconizeaza ca alte doua staruri ale fotbalului mondial vor avea parte de rating maxim si anume Lionel Messi si Neymar. Desi mai potrivit ar fi fost ca aceste doua staruri din urma sa fie vedetele de pe coperta jocului, acest lucru nu a fost posibil deoarece drepturile imaginii lui Messi apartine rivalilor de la Pro Evolution Soccer.

FIFA 19 va primi cateva noi moduri interesante printre care si unul battle royale. In modul Survival de fiecare data cand marchezi un gol vei putea pierde un jucator de pe teren. Un astfel de mod ar trebui sa duca la meciuri mai echilibrate chiar daca skill-ul fiecarui jucator este diferit. In acest mod scopul final este sa fii trimis la vestiare cat mai repede. Un alt mod de joc este Kick off unde poti alege un set de reguli optionale (se pun doar golurile marcate din voleu sau doar cu capul, etc.) sau chiar fara nici un fel de reguli. Alegerea va apartine in totalitate.

Jocul, intocmai ca si versiunile anterioare promite multa distractie dar si noi evolutii spectaculoase si recorduri personale pe care le pot inregistra fanii. Notati-va data de 28 septembrie in calendar intrucat este momentul in care noul joc de la EA Sports care va schimba intreaga perspectiva a jocului. Nu degeaba este unul dintre cele mai asteptate jocuri.